Tervetuloa Plättyn ja SPR:n hätäensiapukurssille!

SPR:n EA-kouluttaja tulee pitämään plättyläisille virallisen hätäensiapukoulutuksen keskiviikkona 15.11.2017 klo 16-20. Koulutus on suomeksi ja järjestetään Otaniemessä yliopiston tiloissa; tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä. Plätty tarjoaa kurssin verrattain edulliseen 10 euron hintaan, johon sisältyy siis 4h ensiapukoulutus + koulutusmateriaalit + välipala. Jos kurssista haluaa todistuksen – eli muovikortin, jossa todistetaan koulutuksen läpikäynti – se on mahdollista saada 9 euron lisämaksua vastaan.

Kurssille voi ilmoittautua sitovasti oheisen linkin kautta: http://tinyurl.com/plattyspr. Osallistujamäärä on rajoitettu 15 henkeen. Koulutukseen pääsevät saavat lisätietoa sähköpostitse lähempänä kurssia. Jos on kysyttävää, voi olla yhteydessä esim. puheenjohtajaan (osoite löytyy Yhteystiedot-sivulta) .

Ystävällisin terveisin,

Plättyn hallitus 2017