Yhteistyöyritykset

Yritykset voivat tukea Plättyn toimintaa liittymällä yhdistyksemme kannatusjäseniksi. Kannatusjäseniään Plätty muistaa, paitsi lämpimillä ajatuksilla, myös järjestämällä excursioita näihin yrityksiin tai antamalla yrityksen edustajille mahdollisuuden kertoa omasta toiminnastaan Plättyn työelämäkeskeisissä tapahtumissa. Tukemalla Plättyn toimintaa yritykset voivat edistää alan vetovoimaisuutta opiskelijoiden ja tulevien alan ammattilaisten silmissä. Lisäksi Plättyn kautta yritykset saavat suoran yhteyden alan opiskelijoihin esimerkiksi rekrytointimielessä, ja Plättyn jäsenlistaa voidaan käyttää työpaikkailmoitusten jakamiseen. Kannatusjäsenyydestä saadut tulot Plätty käyttää jäsenistönsä hyväksi esimerkiksi excursiomatkojen matkakustannuksiin ja puhetapahtumien järjestelykuluihin.

Seuraavat yritykset ovat yhteistyössä kanssamme:

Planmeca

Planmeca Group toimii terveydenhoitoalalla, ja siihen kuuluu kuusi eri yhtiötä: Planmeca Oy, Planmed Oy, Plandent Oy, LM-Instruments Oy, Opus Systemer AS ja Triangle Furniture Systems Inc. Planmeca Groupin palveluksessa lähes 2 700 henkilöä, ja sen liikevaihto on 734 miljoonaa euroa (2015). Pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Planmeca Groupin emoyhtiö Planmeca Oy suunnittelee ja valmistaa korkean teknologian hammaslääketieteen laitteita, kuten hammashoitokoneita, panoraama- ja intraoraaliröntgenlaitteita, digitaalisia 3D-röntgenlaitteita, CAD/CAM-ratkaisuja sekä ohjelmistoja. Yritys on ollut myös edelläkävijänä digitaalisen vastaanoton tiedonhallinnan kehittämisessä ja markkinoinnissa. Planmeca perustettiin vuonna 1971 ja on tänään maailman kolmanneksi suurin hammaslääketieteen laitevalmistaja sekä suurin yksityisomistuksessa oleva yritys hammaslääketieteen alalla.

Planmed Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkean teknologian kuvantamislaitteita ja varusteita mammografiaan ja ortopediseen kuvantamiseen. Planmedin kattavaan mammografialaitevalikoimaan kuuluvat digitaaliset ja analogiset tutkimuslaitteet, stereotaktiset biopsialaitteet ja rinnanasettelujärjestelmät. Planmedin tuotevalikoimaan kuuluu myös ortopediseen 3D-kuvantamiseen tarkoitettu siirrettävä, nopeaa diagnosointia helpottava vähäisen säteilyannoksen KKTT-kuvauslaite Planmed Verity®.
www.planmed.com

Plandent Oy toimittaa hammasklinikoille ja -laboratorioille kaikki tarvittavat laitteet, instrumentit ja tarvikkeet sekä asennus- ja huoltopalvelut. Plandent Oy on osa Plandent-ryhmää, joka on Pohjois-Euroopan johtava täyden palvelun hammastarvikeliikeiden ketju.
www.plandent.com

GE Healthcare

GE on kehittänyt Suomessa potilasmonitoreita yli 45 vuoden ajan. GE:n Suomen päätoimipiste Helsingin Vallilassa on yksi GE:n johtavista potilasmonitoroinnin tuotekehityksen ja markkinoinnin keskuksista. Vallillan toimipisteessä suunnitellaan ja kehitetään myös anestesian antoon liittyviä ratkaisuja ja terveydenhuollon tietojärjestelmiä. GE:n Helsingin tehtaalta lähtee vuosittain 150,000 tuotetta yli 140 maahan. Vallilassa on myös GE Healthcaren kotimaan myynnin, markkinoinnin, huollon ja palveluiden toiminnot.

GE Healthcare työllistää Suomessa noin 800 ihmistä, joista 250 työskentelee tuotannossa. Health Innovation Villagen start-upit sekä joukko PK-yrityksiä, joista osa on GE:n alihankkijoita, työllistävät kampuksellamme lisäksi yhteensä noin 200 ihmistä. GE:n tiloissa Vallilassa työskentelee siis noin tuhannen terveysalan asiantuntijan elävä yhteisö.
www.gehealthcare.fi